Werkplaats

CB auto’s heeft een moderne werkplaats in Alphen aan den Rijn met voldoende meetapparatuur voor alle automerken. U kunt terecht bij onze werkplaats voor uw onderhoudsbeurten, uw APK keuring en uw autoschade. Wanneer u een offerte wenst voor onderhoud aan uw auto, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon (0172-420999).

youdid-cbauto's-leen4_cropped

Onderhoudsbeurten

Bij een kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. In de meeste gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden uiteraard meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Bij een grote beurt is de APK keuring gratis.

 

APK-keuring in Alphen aan den Rijn

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Auto’s ouder dan drie jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Controleer online wanneer uw auto APK gekeurd dient te worden

YOUDID-cbauto's-werkplaats9_cropped